Om

Om

Det digitale reklamebureau Webland arbejder professionelt på markedet for SEO og søgefremme hjemmesider samt lave online marketing.
En helhedsorienteret tilgang til udvikling og vedligeholdelse af internetprojekter. Vi stræber efter at se billedet af kundernes forretninger generelt, derfor tilbyder vi en række tjenester, avancerede strategier til webstedsforfremmelse, der udelukkende er rettet mod kunder, der er interesserede i dine produkter.

Weblands mission er den stabile vækst i vores kunders forretning som er repræsenteret på internettet, gennem levering af marketing og reklametjenester af høj kvalitet. Vi tilbyder ikke skabelonløsninger, for hver side udvikler vi en individuel strategi for at nå de fastsatte mål.

Et komplekst system af foranstaltninger til fremme af internetprojekter, som giver automatisk tiltrækning af kunder, som fungerer pålideligt - vi kan præcis bestemme netop målgruppen og det endelige resultat. For at opnå disse hovedmål, er en korrekt udvikling af reklamekampagner vigtig, som er udviklet til et bestemt produkt, og fungerer i henhold til et specificeret scenario og garanterer en stabil effekt.

Lej en nøglefærdig hjemmeside
Webland.dk er klar til at levere et færdigt websted for ethvert emne til leje.
Vi vil udvikle en webshop til dig, tilpasse den til virksomhedens stil samt oprette betalingssystemer.
Omkostningerne ved at leje en webshop i Danmark:
Leje - 5 000 kr. om måneden.
Leje med efterfølgende køb - 8 000 kr. om måneden.

Landingpage: 3000 kr. om måneden.

Firmaside på sociale medier: 5000 kr. om måneden.

Start op
Til nye, interessante opstartede firmaer fra – Kan søge efter rentable tilbud og praktiske anbefalinger fra Webland, til hvordan man driver egen virksomhed med minimale omkostninger og tid.

Website udvikling
Weblandstudios fagfolk bruger de bedste muligheder af online-ressourcer til at tiltrække opmærksomhed på hjemmesiden, samt øge salget og reklamen af ​​virksomheden. Vi vil vende dit websted fra en nominel attribut til et effektivt værktøj til moderne markedsføring, der bruger 7 kanaler med effektiv virksomhedsfremme:
• Målrettet annoncering
• Kontekstuel reklame
• Bannerannoncering
• Teaser reklame
• Reklame i sociale netværk
• Email marketing;
• SEO optimering.

Reklame i sociale netværk
Garantien om maksimal effektivitet, er spørgsmålet om den kompetente placering og reklame i sociale netværk, afhængigt af typen af ​​varer og tjenester, målgruppen, budgettet og virksomhedens endelige mål. Reklamebureau Webland tilbyder professionelt forberedte produkter, der garanterer det maksimale investeringsafkast for reklame, samt en jævn stigning i salget fra webstedet gennem:

• Business side i sociale netværk;
• Målrettet reklame;
• SMM forfremmelse.

Video infografik
Oprettelse af en unik reklame video er i stand til at fortælle om en forretning simpelt og med moderne midler. Video infografik ser lyst ud og er altid interessant, og eksperter fra Webland gør det professionelt og kreativt. Oprettelse af et unikt koncept, fascinerende historie og dynamisk billede, de nemt omdanner komplekse forretningsoplysninger til et interessant illustreret materiale, der ikke efterlader dine potentielle købere ligeglade.

Polygrafisk design
Reklamebureau Webland tilbyder design af billedudskrivningsprodukter online, i et format, der er praktisk for kunden og på kortest mulig tid. I samarbejde med os får du udviklingen af ​​design af i nøglefærdige billedværktøjer, der understøtter den status og anerkendelse af din virksomhed du behøver. Vi garanterer en kreativ tilgang, originale ideer, reel besparelse af penge og tid til vores kunder. Vi laver trykning design i:

1. Aviser
2. Magasiner
3. Kalendere
4. Billboards 3x6 meter
5. Banner design mere end 3 meter
6. plakater
7. Klistermærker
8. Visitkort
9. Kataloger
10. Flyers
11. Kvartals kalendere
12. Bogstaver
13. Skiltning

Mobile Apps
Målsætningerne for mobile applikationer er så ubegrænsede, kun vores talenter og evner sætter begrænsninger. Udviklingen af ​​applikationer bidrager til hurtig fremme af virksomheden og væksten i overskuddet. Kvalitative mobile applikationer gør ethvert online-projekt tættere, mere forståeligt for mennesker og derfor mere attraktive. Specialister på Webland Studio kan skabe en cool præsentation af projektet eller en mobilversion af online-butikken - alt, hvad der giver din virksomhed en ny kvalitet og succes.

Photo Services
Webland-agenturet beskæftiger højkvalitetsspecialister til højkvalitets fotobehandling. Vi kan bestille professionel behandling, stylisering af fotos ved hjælp af alle moderne teknologier.

 

Reklamebureau Webland skaber virkelig cool projekter, for deltagelse, hvor det er let at kontakte administratoren eller sende en besked til info@webland.dk og for at angive dine problemer og ønsker. I virksomhedens arsenal er moderne reklameteknologier, dokumenterede metoder til at skabe og aktivt fremme online ressourcer med de hurtigste mulige resultater.